Τα μεταγραφικά δημοσιεύματα που αφορούν τον Τσούμπα Άκπομ συνεχίζονται, με τους Ιταλούς να προσθέτουν στους «μνηστήρες» του 23χρονου επιθετικού και την Σαμπντόρια.

Σύμφωνα με… αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Calciomercato.it, η Σαμπντόρια ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, θέλοντας να να δώσει λύσεις επιθετικά στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Ιταλοί, ο Άκπομ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ιταλικών συλλόγων όπως η Βερόνα ενώ στο «χορό» των δημοσιευμάτων πρόσφατα μπήκαν και ομάδες από την Τουρκία.

Η επιστροφή στην Αγγλία, ωστόσο, έχει τον πρώτο λόγο για εκείνον αν αναλογιστεί κανείς πως εκεί μεγάλωσε και από εκεί πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες να τον δει κανείς στην Serie A δεν είναι πολλές.

Στην παρούσα φάση, στις τάξεις του ΠΑΟΚ δεν έχουν σχολιάσει το παραμικρό γύρω από τα μεταγραφικά σενάρια και τις φήμες που αφορούν τον Άκπομ, ωστόσο, αξίζει κανείς να σημειώσει πως καθημερινά ολοένα και αυξάνονται.