Έχει καθίσει μόνο τρία παιχνίδια στον πάγκο της Τότεναμ και στο τέταρτο καλείται να επιστρέψει στην έδρα της προηγούμενης ομάδας του. Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ» ως αντίπαλος, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Premier League.

Στις δηλώσεις που έκανε ενόψει της αναμέτρησης (4/12, 21:30), ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στις σχέσεις που δημιούργησε στα 2,5 χρόνια παραμονής του στο Μάντσεστερ με το σύλλογο και τους οπαδούς του.

«Έχω μια εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω ξαναπάει στο ‘’Ολντ Τράφορντ’’ απ΄ όταν έφυγα και με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα. Βέβαια αύριο θα επιστρέψω ως προπονητής της ομάδας που θα προσπαθήσει να νικήσει τη Γιουνάιτεντ», είπε ο Πορτογάλος και συνέχισε: «Δεν είμαι κακοποιός, δεν είμαι εχθρός αλλά είμαι ο προπονητής που προσπαθεί να κερδίσει εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός είναι ο τρόπος που νομίζω ότι θα με κοιτάξουν».

Όσο για το κεφάλαιο των «κόκκινων διαβόλων» στην καριέρα του, το οποίο δεν στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία (αν και κατέκτησε League Cup, Europa League και Community Shield), ο «Special One» το χαρακτήρισε πολύ σημαντικό: «Ειλικρινά, η Γιουνάιτεντ ήταν για μένα ένα βιβλίο εμπειριών, έχει γραφτεί στο βιβλίο ιστορίας μου».

Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν για τον 56χρονο τεχνικό: «Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει πλέον για μένα. Έφυγα από την ομάδα, πήρα το χρόνο μου να επεξεργαστώ όλα όσα συνέβησαν και τώρα είμαι στην Τότεναμ».