Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Νίκι Παπαβασιλείου να ξεκουράζει βασικά στελέχη του Ιστορικού ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Οι κυανέρυθροι έχοντας την ψυχολογία στα ύψη έπειτα από τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα, υποδέχονται τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο. Οι παίκτες του Νικόδημου Παπαβασιλείου βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση χάρη στο υπέρ τους 3-0 στον πρώτο αγώνα.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς (17:15) με προπόνηση στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Νικόδημος Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία έχει αρκετές αλλαγές. Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι Μαλέρμπ, Ευαγγέλου, Μασούρας, Οικονομίδης, Άρτσε και Αραμπούλι.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κότνικ, Νίκας, Σταυρόπουλος, Μίκο, Σαραμαντάς, Κιάκος, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μιλόγεβιτς, Ρέτσος, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Δούμτσιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Ρέτσος υπέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα επαγγελματικό συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους και επιβραβεύθηκε με συμμετοχή στην αποστολή της ομάδας για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.