Με μοναδική απουσία αυτή του Ματιέ Βαλμπουενά, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 1.

Με την προπόνηση της Τετάρτης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο (20:00) ματς της 13ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο. Νέα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν προκύψει για τον Πέδρο Μαρτίνς, με μοναδική απουσία από το ομαδικό πρόγραμμα αυτή του Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος υπέστη μια διάταση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να επιστρέψει από βδομάδα ενόψει του «τελικού» για τη συνέχεια στην Ευρώπη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης όταν και θα μπορέσει να γίνει ασφαλέστερη εκτίμηση για την κατάσταση του Γάλλου, ενώ την Παρασκευή ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του και ο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή για Αγρίνιο.

Υπενθυμίζεται ότι στο ματς αυτό οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον κόσμο στο πλευρό τους, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα την Τετάρτη η ΠΑΕ Παναιτωλικός.