Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Σεβίλλη, ο Κροάτης μέσος της Μπαρτσελόνα, Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στους Καταλανούς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κροάτης μέσος της Μπαρτσελόνα, Ιβάν Ράκιτιτς για το μέλλον του, τον Μέσι και τον Αντουάν Γκριεζμάν:

Για επιστροφή στη Σεβίλλη: «Πρέπει να περιμένουμε. Αν η στιγμή είναι σωστή θα προσπαθήσω. Αν ήταν να γυρίσω σε μια από τις προηγούμενες ομάδες μου θα ήταν η Σεβίλλη.

Είμαι χαρούμενος που τα πάνε καλά και κάθε χρόνο τα πάνε καλύτερα, το όνειρό μου είναι να ξαναφορέσω κάποια στιγμή τη φανέλα της Σεβίλλης».

Για τη Χρυσή Μπάλα του Μέσι: «Αν μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη, είναι χωρίς καμία κουβέντα αυτός. Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά».

Για τον Γκριεζμάν και την επιστροφή στο Wanda Metropolitano: «Ο ένας πρέπει να σεβαστεί την γνώμη τους αλλά, οι οπαδοί της Ατλέτικο το παρατράβηξαν. Εδώσε τα πάντα στην Ατλέτικο όπως και η Ατλέτικο σε αυτόν. Ελπίζω να μην τον ξαναβρίσουν την επόμενη φορά».