Πρόκριση πάση θυσία στους «16» του Champions League για να «σώσει», έστω και προσωρινά, την παρτίδα θέλει ο Κάρλο Αντσελότι και επέλεξε να κρατήσει τους παίκτες του στο προπονητικό κέντρο για λόγους πειθαρχίας και ενότητας.

Είναι στο -17 από την κορυφή στην Serie A, στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού και στην… 8η θέση της βαθμολογίας.

Η Νάπολι δεν διανύει την καλύτερη σεζόν της στην Ιταλία και ο κλοιός γύρω από τη θέση του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο έχει αρχίσει να σφίγγει.

Ο Ιταλός προπονητής, σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, αποφάσισε να μείνουν οι παίκτες στο προπονητικό κέντρο μέχρι το παιχνίδι με την Γκενκ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι λόγοι είναι κυρίως… συνεκτικότητας μεταξύ των παικτών και πειθαρχίας, μήπως και «γυρίσει» ο τροχός για τους Παρτενοπέι, που έχουν να «χαρούν» κάποια νίκη από τις 23 Οκτωβρίου μετά το εκτός έδρας 3-2 επί της Σάλτσμπουργκ.

Πριν από το παιχνίδι με τους Βέλγους οι Ναπολιτάνοι αντιμετωπίζουν την Ουντινέζε εκτός έδρας και θέλουν το τρίποντο, το οποίο αγνοούν εδώ και έξι αγωνιστικές στην Serie A.

Υπενθυμίζεται ότι η Νάπολι αν κερδίσει στο Champions League περνάει ό,τι και να κάνει η Λίβερπουλ στο παιχνίδι με την Σάλτσμουργκ, καθώς η ομάδα του Αντσελότι έχει 9 βαθμούς ενώ οι Αυστριακοί έχουν 7