Η ΑΕΚ χρειάζεται τον κόσμο της στο πλευρό της, στις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις με Άρη και Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο κλειστό του ΟΑΚΑ και στο πλαίσιο αυτό γνωστοποίησε πως η τιμή εκκίνησης εισιτηρίων και για τους 2 αγώνες θα είναι τα 5 ευρώ!

Η Ένωση θέλει τον κόσμο στο πλευρό της για να φτάσει στη νίκη και στις δύο αναμετρήσεις. Για το λόγο αυτό έγινε γνωστό πως τέθηκαν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια των αγώνων, τα οποία έχουν τιμή εκκίνησης τα 5 ευρώ, κάτι το οποίο συμβαίνει παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια στα εντός έδρας παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων».

Αυτό σημαίνει πως με 5 ευρώ οι φίλοι της Ένωσης θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δια ζώσης δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας, για τη συνέχεια των υποχρεώσεών της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τους επόμενους δύο αγώνες της «Βασίλισσας» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να τα προμηθευτούν είτε διαδικτυακά, είτε από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (Δευτέρα με Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 17:00).

Οι αγώνες αυτοί είναι: ΑΕΚ-Άρης (13/12/2019, 19:00) και ΑΕΚ-Χάποελ Ιερουσαλήμ (18/12/2019, 21:30).

Τιμές: 5, 10, 15, 20, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.