Μπορεί η βραδιά των γενεθλίων του να τον βρήκε στην… δουλειά, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απόλαυσε τόσο τη νίκη επί των Κλίπερς, όσο και τις ευχές των φίλων των Μπακς.

«Παίζουμε εξαιρετικά αυτή την περίοδο. Η ομάδα ήταν πειθαρχημένη και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σαν σύνολο και να είμαστε ταπεινοί, είτε έχουμε 14 σερί νίκες όπως τώρα, είτε… 2. Ο κόσμος μας ήταν φανταστικός, ήταν μια καλή μέρα, μια καλή 6η Δεκεμβρίου. Με έκαναν να νιώσω ξεχωριστός. Πολύς κόσμος στην γιορτή του βγαίνει έξω και διασκεδάζει, αλλά εγώ δεν το κάνω αυτό. Όμως ο κόσμος με έκανε να νιώσω υπέροχα».

Για την δική του βελτίωση φέτος και την πορεία των Μπακς είπε: «Σίγουρα σουτάρω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πιστεύω περισσότερο στο σουτ μου, όπως και οι συμπαίκτες μου. Γενικά παραμένω πολύ επιθετικός και από την αρχή της σεζόν είμαι σε αποστολή, να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει κάθε βραδιά, είτε με πόντους, είτε με ριμπάουντ ή τάπες. Πιστεύω πως είμαστε φέτος συνολικά πιο συγκεντρωμένοι κι αποφασισμένοι από πέρσι».