Πολλοί οδηγοί θέλουν να βρεθούν στην ομάδα της Mercedes, αν ο Λιούις Χάμιλτον φύγει, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου που τα βλέπει από «πρώτο χέρι».

Η λήξη του συμβολαίου του Λιούις Χάμιλτον σε ένα χρόνο, έχει πυροδοτήσει πάρα πολλά σενάρια και διάφορες σκέψεις γύρω από τις επόμενες κινήσεις του. Όπως κι αν έχει, δεν έχει ειπωθεί τίποτα επίσημο και ο ίδιος λέει ότι του είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσει από τη Mercedes. Ωστόσο, πολλοί τηλεφωνούν στην ομάδα λέγοντας ότι ενδιαφέρονται.

«Είναι ενδιαφέρον να βλέπεις τόσους οδηγούς να ψάχνουν θέσεις παντού. Αναφέρομαι στις κλήσεις που λαμβάνει ο Τότο από όλους τους οδηγούς, συμπεριλαμβανομένου και ενός που ήταν μέχρι πρόσφατα εδώ, ζητώντας να έρθει. Όλοι προσπαθούν να αφήσουν τη δική τους ομάδα και να έρθουν σε εμάς. Είναι κάτι κατανοητό, όλοι θέλουν να κερδίζουν. Αλλά δεν με αγχώνει τίποτα προς το παρόν. Υπάρχει πάντα ένα ξεκάθαρο μονοπάτι συνεννόησης μεταξύ μας με τον Τότο. Δεν υπήρχαν ποτέ μυστικά και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει» είπε ο Λιούις Χάμιλτον.