Ο Ταϊρίς Ράις ήταν απολαυστικός στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και με μία μαγική εμφάνιση «σκότωσε» τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας 41 πόντους σε ένα ιστορικό ρεκόρ καριέρας!

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν το πρόσωπο του «αιώνιου» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Ο Ράις πήρε το όπλο του και θύμισε εποχές… Μακάμπι, πραγματοποιώντας την καλύτερη ίσως εμφάνιση της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος άσος βγήκε μπροστά και ήταν απολαυστικός, «διαλύοντας» κάθε αμυντικό πλάνο του Ολυμπιακού. Σε 30 λεπτά συμμετοχής, ο Ράις μέτρησε 41 πόντους με 5/7 δίπονντα, 8/16 τρίποντα και 7/7 βολές, πετυχαίνοντας ρεκόρ καριέρας και βάζοντας το όνομά του στα… χρυσά γράμματα της Euroleague αλλά και του ελληνικού μπάσκετ!

Με τα… όργια στο ΟΑΚΑ, ο εκρηκτικός άσος σημείωσε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις από την σκοπιά του σκοραρίσματος σε παιχνίδι της κορυφαίας ευρωπαικής διοργάνωσης, αφού οι 41 πόντοι αποτελούν την δεύτερη καλύτερη επίδοση του αιώνα που διανύουμε σε αυτό το κομμάτι. Επιπρόσθετα, η εμφάνισή του μπήκε στα χρυσά βιβλία των «αιώνιων» ντέρμπι και θα μνημονεύεται σίγουρα για πολύ καιρό!