Ασταμάτητη η Λίβερπουλ, η οποία πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Μπόρνμουθ (0-3) και επιβεβαίωσε πως το γεγονός ότι το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να το χάσει μόνο με ένα θαύμα! Πεντάστερη η αναγεννημένη Τότεναμ που έβγαλε αντίδραση μετά από την ήττα από την Γιουνάιτεντ και φαίνεται πως ξαναβρίσκει τον παλιό, καλό εαυτό της με τον Πορτογάλο στον πάγκο…

Με την Μπόρνμουθ να είναι καλά οργανωμένη και να μην αφήνει χώρους, η Λίβερπουλ χρειάστηκε έναν συνδυασμό γεγονότων για να ανοίξει το σκορ, αφού πρώτα ο Φαν Ντάικ είχε κάνει καθοριστική επέμβαση για να σταματήσει τον Σολάνκε. Στο 35′ ο Νέιθαν Ακε αποχώρησε τραυματίας για τους γηπεδούχους και αφού η ομοιογένεια στην άμυνα χάλασε έστω για μια στιγμή, η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ.

Ο Χέντερσον έκανε μαγική μπαλιά 60 μέτρων, ο αμυντικός, Μέφαμ, ήταν διστακτικός, ο keeper, Ράμσντεϊλ, δεν βγήκε την κατάλληλη στιγμή και ο Τσάμπερλεϊν τελείωσε τη φάση στην κίνηση. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο λεπτό στο πρώτο μέρος, όταν δηλαδή ο Σαλάχ έκανε εκπληκτικό τακουνάκι για τον Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος στο πρώτο του ματς ως βασικός πλάσαρε σωστά για το 0-2.

Νωρίς στην επανάληψη, στο 54′ οι ρόλοι άλλαξαν. Ο μέσος από την Γουινέα βρήκε εξαιρετικά τον Σαλάχ και εκείνος πλάσαρε με το καλό του πόδι για το 0-3 δίνοντας στην Λίβερπουλ από νωρίς τους βαθμούς και τη δυνατότητα να κρατήσει δυνάμεις ενόψει του φορτωμένου εορταστικού προγράμματος.

Special η Τότεναμ, 5-0 την Μπέρνλι!

Η Τότεναμ παίζοντας αναπάντεχα όμορφο ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας εκπληκτικά γκολ επικράτησε με 5-0 της Μπέρνλι στην έδρα της και πλέον πιέζει για μια θέση στο όνειρο του… Champions League.

Η Τότεναμ πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση σήμερα, επικράτησε με 5-0 της Μπέρνλι και πάτησε στην 5αδα της Premier League. Η αγγλική ομάδα με τον Μουρίνιο στον πάγκο της σε τέσσερα ματς μετράει 3 νίκες και μόλις μία ήττα στο αγγλικό πρωτάθλημα.