Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, για το Κυριακάτικο ματς κόντρα στον Βόλο, με τον Ινσούα να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή. Εκτός οι τιμωρημένοι και ο Ζαχίντ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής στο Βόλο με τον Γιώργο Δώνη να βλέπει τον Εμάνουελ Ινσούα να είναι απολύτως καλά και να συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή. Πάντως, το πιθανότερο είναι ο Αργεντίνος να βρίσκεται στον πάγκο και όχι στη βασική ενδεκάδα του αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Δημήτρης Κουρμπέλης και Αχιλλέας Πούγγουρας όπως και ο Γκίας Ζαχίντ που ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμος. Επιπλέον, να σημειωθεί πως στην αποστολή βρίσκονται και οι νέοι που πήραν χρόνο συμμετοχής στο ματς της Πέμπτης με την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Μαυρομμάτης, Νούνες, Καμπετσής, Ζαγαρίτης, Βαγιαννίδης και Αλεξανδρόπουλος.