Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, τόνισε το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του, από την αρχή της σεζόν, υπογραμμίζοντας πως δεν κάνει τα παιχνίδια εύκολα παρά την υπεροχή του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν μπορούμε να βάζουμε μεγάλους στόχους από παιχνίδι σε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τα πλέι-οφ, όσο δεν έχουμε τη δυνατότητα να βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Είναι μεγάλο το πρόβλημα και γίνεται ακόμα μεγαλύτερο με αντιπάλους όπως ο Βόλος, η Λάρισα, η Τρίπολη, η Ξάνθη, όπου δημιουργούμε προϋποθέσεις και τελικές αλλά δεν κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε από την αρχή της σεζόν και όσο δεν το λύνουμε, τόσο θα χάνουμε βαθμούς.

Επιλέξαμε ένα πολύ επιθετικό σχήμα στην αρχή, απλώς επειδή έβλεπα στη διάρκεια του πρώτου ημίχρονου να μην έρχεται το γκολ παρά την υπεροχή, ήθελα να βάλω ακόμα έναν φορ μέσα που μπορεί να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Συνεχίσαμε να έχουμε υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο, μας έλειπε το γκολ.

Ο Βόλος ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα, πάντα για τις νεοφώτιστες ομάδες είναι πάντα δύσκολο. Η κοιλιά που κάνει είναι φυσιολογική, είναι ένας ανταγωνιστικός σύλλογος».