Ο Μίχαελ Ένινγκ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο Άρης κόντρα στον Ατρόμητο, τονίζοντας παράλληλα ότι το VAR λειτούργησε αρνητικά για την έκβαση του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απόδοση του Φετφατζίδη και τον τραυματισμό του Κόρχουτ: «Ο Φετφατζίδης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, πέτυχε ένα όμορφο γκολ. Όσο για τον Κόρχουτ δεν είχε κάτι σοβαρό αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί για τα απαιτητικά παιχνίδια στην συνέχεια και να μην τον επιβαρύνουμε»

Για το ματς: «Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, όχι όμως με τον τρόπο που ήρθε. Είχαμε ευκαιρίες για κάτι καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Από την στιγμή που μπαίνει το γκολ στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και αυτό πρέπει να μας προβληματίζει».

Για τον ρυθμό του ματς: «Πιστεύω οι πολλές διακοπές του VAR επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές ωστόσο στο τελευταίο λεπτό μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ξανατονίζω όμως ότι το VAR επηρεάζει αρνητικά τους παίκτες, καθυστερεί πολύ το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να αλλάξει για να έρθουν οι νίκες: «Ίσως πρέπει να βελτιώσουμε την οργάνωσή μας, όταν δεχόμαστε κάποιο γκολ πρέπει να πετύχουμε παραπάνω γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Οι απουσίες λόγω καρτών δεν μας βοηθάει κι έχουμε πολλές ομάδες στο ίδιο επίπεδο».

Για τον στόχο της τρίτης θέσης: «Δεν πρέπει να στοχεύουμε την τρίτη θέση. Στους αγώνες που είμαι εδώ δεν έχουμε ήττα. Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα και πρέπει να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».