Η Κηφισιά ήταν εξαιρετική, κέρδισε με 3-2 σετ στο Ρέντη τον Ολυμπιακό και έσπασε το ερυθρόλευκο αήττητο, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια στο “Μελίνα Μερκούρη”.

Τελεία… στο αήττητο του Ολυμπιακού στη φετινή Volley League έβαλε η Κηφισιά κερδίζοντας τους πρωταθλητές με 3-2 σετ μέσα στο Ρέντη και στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ντε Πρα, Νικολάκη, Σπυριούνη και εκπληκτικό μπλοκ – άμυνα η ομάδα του Νίκου Ζαλμά πήρε δυο σημαντικούς πόντους.

Η Κηφισιά διατήρησε την καλή παράδοση με τον Ολυμπιακό σημειώνοντας και δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά το 3-1 στον Β΄γύρο της σεζόν 2018-19 ενώ η σημερινή είναι η 4η νίκη της Κηφισιάς στο Ρέντη τα τελευταία 9 χρόνια που την καθιερώνουν ως την ομάδα που κάνει τις περισσότερες ζημιές στο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι προηγούμενες ήταν με 2-3 σετ την 15η αγωνιστική της σεζόν 2010-11, με 1-3 πάλι την 15η αγωνιστική τη σεζόν 2013-14 και με 1-3 την 11η αγωνιστική της σεζόν 2015-16.

Εκμεταλλεύτηκε το δώρο ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (3-0) και μετά το «δώρο» της Κηφισιάς έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή του πρωταθλήματος της Volley League.

Μετά το σπουδαιό διπλό της Κηφισιάς επί του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ ήθελε «καθαρή» νίκη κόντρα στον Εθνικό για να φτάσει τους 15 βαθμούς, όσους και ο Ολυμπιακός που είναι στην πρώτη θέση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όπως αναμενόταν δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους ακρίτες που είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας.

Ο Εθνικός δεν έχει κατακτήσει ακόμη σετ στο πρωτάθλημα και τα πράγματα για εκείνον ζορίζουν ιδιαίτερα. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά η ομάδα του Γιώργου Ανδραβίζου θα αποχαιρετήσει καταρρίπτοντας μάλιστα και αρνητικό ρεκόρ.