Και ο Ζοάο Νούνες στάθηκε με την σειρά του στις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν από την ομάδα του στο ματς με τον Βόλο, αναφέροντας στην συνέχεια πως είναι αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του προς τα πλέι οφ.

Αναλυτικά ο Νούνες μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

«Νομίζω ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πολλές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε κίνηση, συνεργασια, πρέσινγκ, σουτ εκτός περιοχής. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το κυριότερο πράγμα στο σημερινό παιχνίδι ήταν τα τελειώματα μας. Αν σκοράραμε το δεύτερο γκολ, θα κάναμε διαφορετική συζήτηση τώρα. Νομίζω ότι κάναμε αρκετά για να πάρουμε τη νίκη».

Για την… μάχη των πλέι οφ: «Δεν φοβάμαι ότι θα χάσουμε τα πλέι-οφ, νομίζω ότι θα μπούμε. Σήμερα είδαμε μια ομάδα που πίεζε ψηλά και πίεζε για το γκολ. Δείξαμε την ποιότητα μας και αν με ρωτάς το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, αξίζαμε τη νίκη. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, παιχνίδι το παιχνίδι, προπόνηση την προπόνηση».

Για την θέση που αγωνίστηκε: «Η θέση του αμυντικού χαφ είναι τελείως διαφορετική. Μου αρέσει να παίζω στόπερ, η θέση του αμυντικού χαφ είναι κάτι που μαθαίνω ακόμα. Νιώθω καλά σε αυτή, μπορώ να συνεισφέρω περισσότερα στην επίθεση και να κλείσω τους χώρους, αλλά το σημαντικό είναι να βλέπει κανείς την συνολική απόδοση της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε καλή απόδοση και στο επόμενο παιχνίδι να τελειώσουμε τις φάσεις και να πάρουμε μια εμφατική νίκη.

Ήταν ένα κακό παιχνίδι και το αφήνω στο παρελθόν, γιατί αν μείνω στο παρελθόν δεν θα μπορέσω να κάνω τίποτα στο μέλλον. Επικεντρώνομαι στο πως θα βελτιώνομαι και στο πως θα βοηθήσω την ομάδα. Αν έμενα σε ένα κακό παιχνίδι δεν θα γινόμουν ποδοσφαιριστής. Βλέπει κανείς παίκτες παγκόσμιας κλάσης να έχουν άσχημα παιχνίδια. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και δεν με ενδιαφέρει η κριτική ή κάτι άλλο. Τα αφήνω όλα πίσω μου».