Στο κομβικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα έστρεψε από χθες την προσοχή του ο Ολυμπιακός, έπειτα από τη νίκη με 3-0 στο Αγρίνιο.

Από το πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός, ο οποίος με σκορ 3-0 στο Αγρίνιο για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες έκαναν συντήρηση δυνάμεων απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας, αφού την Τετάρτη ακολουθεί το κομβικό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Για τους «ερυθρόλευκους» αρκεί μία νίκη (με οποιοδήποτε σκορ) κόντρα στους Σέρβους, ώστε να μπορέσουν να περάσουν στους «32» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα καταστρώσει τα πλάνα του το επόμενο τριήμερο, από σήμερα μέχρι και την Τρίτη, για να μπορέσει να εξουδετερώσει τα δυνατά σημεία και να εκμεταλλευτεί όποιες αδυναμίες έχει στο παιχνίδι της η σερβική ομάδα.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει το παιχνίδι, και να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή του, και οι επόμενες προπονήσεις είναι κρίσιμες για να είναι τουλάχιστον στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όσον αφορά τον Κώστα Τσιμίκα, δέχθηκε ένα χτύπημα από τον Σανιά στη σέντρα που έκανε στον Ελ Αραμπί για το 0-3, όμως αγωνίστηκε κανονικά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και δεν φαίνεται πως συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Σέρβους στο Φάληρο.