Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα (8/12) το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Superleague.

Σήμερα (8/12) ρίχνει αυλαία η 13η αγωνιστική της Superleague με τρία παιχνίδια στο πρόγραμμα. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Λαμία υποδέχεται τον ΟΦΗ (15:00 ΕΡΤ Sports HD). Η ομάδα της Φθιώτιδας έρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Από την άλλη, οι Κρητικοί επιθυμούν να… κεφαλοποιήσουν τη νίκη επί της ΑΕΚ και να «στρογγυλοκαθίσουν» στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένουμε και στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και την ΑΕΛ (17:15 Novasports 2HD). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση με 11 βαθμούς έρχονται από ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό και χρειάζονται οπωσδήποτε πόντους. Η ομάδα της Λάρισας με θετικό αποτέλεσμα καταφέρνει να περάσει την Ξάνθη, ενώ ανάλογα τα άλλα παιχνίδια μπορεί να βρεθεί μέχρι και στην 4η θέση.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη (19:30 ΕΡΤ Sports HD). Στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Ατρομήτου ένα… ποδαρικό είναι επιθυμητό, ώστε οι Περιστεριώτες να μη μείνουν ακόμη περισσότερο πίσω στην κούρσα για τα play-off. Ο Άρης, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία εντός έδρας, έχει μείνει εκτός 6άδας και περιθώρια για άλλους χαμένους βαθμούς δεν υπάρχουν.

Το πρόγραμμα κλείνει με τον αγώνα ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναθηναϊκό (19:30 Novasports 1HD). Η ομάδα της Μαγνησίας βρίσκεται στους 13 βαθμούς και την 11η θέση, επομένως ήσυχη δεν μπορεί να είναι. Από την άλλη, οι «πράσινοι» πήραν νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα, πραγματοποιώντας όμως κακή εμφάνιση. Θέλουν μία πειστική εικόνα, η οποία θα συνδυαστεί από το τρίποντο, για να κάνουν βήμα… play-off.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

15:00 ΕΡΤ Sports HD
Λαμία – ΟΦΗ

17:15 Novasports 2HD
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ

19:30 ΕΡΤ Sports HD