ΚαμπερίδηςΗ παραίτηση του Σούλη Μαρκόπουλο πρόσθεσε ακόμα ένα πονοκέφαλο στον οργανισμό του Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού. Αρκετοί οι υποψήφιοι, με τον Σάββα Καμπερίδη να έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα.

Η δύσκολη βαθμολογική κατάσταση της ομάδας σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα, είναι στοιχεία που δυσκολεύουν στην αναζήτηση του, όμως οι άνθρωποι του Άρη έχουν έναν ξεκάθαρο στόχο. Και αυτός είναι ο Σάββας Καμπερίδης.

Βέβαια την δεδομένη χρονική στιγμή στον Άρη υπάρχει και διοικητικό πρόβλημα, μιας και ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Γουλιέλμος είναι… άφαντος εδώ και αρκετό καιρό με τον Α.Σ. να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για μία διοίκηση Πρωτοδικείου. Οπότε δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα ποιος θα κάνει τις επαφές με τον Σάββα Καμπερίδη ή οποιοδήποτε άλλο υποψήφιο προπονητή.

Ο Σάββας Καμπερίδης πάντως χαίρει της εκτίμησης και του Χάρη Παπαγεωργίου, όσον αφορά την τωρινή διοίκηση αλλά και των ανθρώπων στο Α.Σ., σε περίπτωση που προκύψει διοίκηση Πρωτοδικείου.

Ο Έλληνας τεχνικός προπονητικά… ανδρώθηκε στον Άρη, γνωρίζει αρκετά καλά τον σύλλογο και έχει συνεργαστεί με αρκετούς από το υπάρχον ρόστερ, ενώ υπάρχει εμπιστοσύνη και στις προπονητικές του ικανότητες.

Στην λίστα υπάρχουν και άλλα ονόματα προπονητών, αλλά οι άνθρωποι του Άρη θέλουν πρώτα να δουν την περίπτωση Καμπερίδη και εφόσον δεν προχωρήσει, τότε να ασχοληθούν και με άλλος υποψήφιους.