Αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με την αρχή να γίνεται στο Αγρίνιο και κορυφώνεται στα επόμενα τέσσερα ματς πριν από τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Πολλές είναι οι συζητήσεις που γίνονται καθημερινά στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες σε κουβέντες που κάνουν πριν και μετά τις προπονήσεις δείχνουν άλλο πρόσωπο, θέλοντας να δώσουν απαντήσει σε εκείνους που αμφισβητούν πως φέτος θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπόρεσαν να καθαρίσουν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ακολουθούν τέσσερα καθοριστικά παιχνίδια μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, πριν από τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Η αρχή γίνεται με το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, στο οποίο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει τη νίκη με την οποία θα πάρει εκείνη το «εισιτήριο» για τους «32» του Europa League της νέας χρονιάς.

Μετά υπάρχουν τρία ματς για το πρωτάθλημα με: Αστέρα Τρίπολης (εκτός), ΑΕΛ (εντός) και Βόλο (εκτός).

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», στον Ολυμπιακό θέλουν να δώσουν απαντήσεις και εκείνο που τονίζουν οι ποδοσφαιριστές πως πρέπει οι ίδιοι να πάρουν την κατάσταση στα… πόδια τους.