Το πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα καταστρώνει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον αυριανό «τελικό» του Ολυμπιακού με τους πρωταθλητές Σερβίας στο Καραϊσκάκη.

Καθοριστική φαινόταν το προηγούμενο διάστημα η επιστροφή του Ματιέ Βαλμπουενά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, όμως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον κ. Μαρτίνς να παρατάσσει με 4-3-3 τους Πειραιώτες απέναντι στους Σέρβους, στην προσπάθεια που θα κάνουν να βρεθούν στους «32» του Europa League τη νέα χρονιά.

Κάπως έτσι την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο (ή Μεριά) και Τσιμίκ. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Μασούρα στα δύο πλάγια. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Βέβαια υπάρχει και το άλλο σενάριο να παραταχθεί με 4-4-2 ο Ολυμπιακός, με τον Μασούρα ως «10άρι» και τον Γκέρο να επιστρατεύεται ως εναλλακτική λύση.