Την άμεση εξακρίβωση του αποτελέσματος από την δικαιοσύνη, ζήτησε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, σχετικά με την καταγγελία που κατάθεσε ο Ολυμπιακός, όσον αφορά το θέμα της πιθανής εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στα διοικητικά της Ξάνθης.

Πάγιες είναι οι θέσεις του Αστέρα Τρίπολης, σε ότι αφορά ζητήματα που αφορούν θέματα νομιμότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των Αρκάδων Γιώργος Μποροβήλος: «Η δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να αποφασίσει βάσει των στοιχείων που θα της δοθούν. Αν βρεθούν στοιχεία, τότε πρέπει οι αποφάσεις να είναι γρήγορες και η δικαιοσύνη να αποφανθεί και να είναι αμείλικτη».

Ενώ, σε παρόμοια λογική κινήθηκε και ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας. Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του σημερινού Δ.Σ. της Superleague: «Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση και αυτό που έχω να πω, είναι ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος όσο σκληρός κι αν είναι. Αν και εφόσον αποδειχτεί ότι υπάρχει κάτι μεμπτό, τότε φυσικά πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι».