Την απόφαση να τιμηθεί ο Εμάνουελ Περόνε, πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ηρακλή με Προμηθέα Πατρών στο «Ιβανώφειο», πήραν στην «κυανόλευκη» ΚΑΕ, για την μεγάλη προσφορά του Αργεντινού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δύο επιπλέον λόγους θα έχουν οι φίλοι του Ηρακλή για να βρεθούν στο Ιβανώφειο στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

Όπως δήλωσε ο τιμ μάνατζερ των «κυανόλευκων» Αλέξανδρος Αναστασιάδης η ομάδα της Θεσσσαλονίκης θα βραβεύσει τον Εμάνουελ Περόνε για την προσφορά του, ενώ στα εκδοτήρια του γηπέδου θα υπάρχουν κουμπαράδες για την ενίσχυση της προσπάθειας ενός φίλου του Ηρακλή, που πάσχει ένα σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα βραβεύσουμε τον Περόνε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα το Σάββατο. Είναι χαρά μας που τον έχουμε στο σύλλογο τόσα χρόνια. Θέλουμε  ο κόσμος να έρθει για να τιμήσει με την παρουσία του και την ομάδα και τον Περόνε. Επίσης, θα υπάρχουν κουμπαράδες στα εκδοτήρια του γηπέδου για ένα παιδί του Μιχάλη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας».Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, Αλέξανδρος Αναστασιάδης, μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση των «κυανόλευκων με τον Προμηθέα, όπου θα τιμηθεί ο Εμάνουελ Περόνε για την προσφορά του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης».