Ολοκληρώθηκε η έκτη αγωνιστική του Europa League και ταυτόχρονα έγιναν γνωστοί οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού, για την νοκ-άουτ φάση των «32», με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (16/12).

Αντιπάλους για όλα τα γούστα έχει το μενού των 16 υποψηφίων, που ενδέχεται να βρει στον δρόμο του ο Ολυμπιακός. Τεράστια ονόματα που καλό θα είναι να αποφύγει (Ίντερ, Σεβίλλη, Άρσεναλ, Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πόρτο), ομάδες από σημαντικές λίγκες που όμως είναι στα μέτρα του (Εσπανιόλ, Γάνδη, Σέλτικ, Μπράγκα), αλλά και ομάδες χωρίς παραστάσεις στα ανοιξιάτικα νοκ-άουτ που μπαίνουν αυτόματα στην λίστα των επιθυμητών αντιπάλων όπως η Μάλμε, η Βασιλεία και η ΛΑΣΚ Λιντς.

Ο Ολυμπιακός θα μάθει την Δευτέρα τον αντίπαλο του στους 32 του Europa League, ωστόσο γνωρίζει από σήμερα τους 16 υποψήφιους που είναι κατά σειρά οι: Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα (οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι των ομίλων του Champions League), αλλά και οι:  Σεβίλλη, Μάλμε, Βασιλεία, ΛΑΣΚ Λιντς, Σέλτικ, Άρσεναλ, Πόρτο, Εσπανιόλ, Γάνδη, Μπασάκσεχιρ, Μπράγκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι οι 12 ομάδες που πήραν την πρωτιά στους ομίλους του Europa League.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες νοκ-άουτ για την φάση των 32 του Europa League θα γίνουν στις 20 και στις 27 Φεβρουαρίου, με τον Ολυμπιακό να έχει ενδιάμεσα (24 Φεβρουαρίου) το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!