Το ματς της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του σπουδαίου Λουκά Μπάρλου.

Η κληρονομιά που άφησε ο Λουκάς Μπάρλος στην ΑΕΚ ήταν τεράστια, αφήνοντας βαρύ αποτύπωμα και στο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου.

Φυσικά με τον Μπάρλο στον προεδρικό θώκο, η ποδοσφαιρική ομάδα μεγαλούργησε και έκανε την καλύτερη πορεία της ιστορία της στην Ευρώπη, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Κυπελλούχων το 1977.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ θα αφιερώσει το ματς με την Χάποελ Ιερουσαλήμ (18/12, 21:30) στη μνήμη του σπουδαίου ηγέτη της ομάδας

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC ως ελάχιστο φόρο τιμής στον ιστορικό ηγέτη, ο οποίος άφησε βαρύ αποτύπωμα και στο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, έλαβε την απόφαση να (του) αφιερώσει την κομβική αναμέτρηση του BCL με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/12/19, 21:30), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Συμπληρώθηκαν εφέτος 20 χρόνια από την εκδημία του ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟΥ. Στο περιθώριο της αναμέτρησης, θα πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτη τελετή στο πλαίσιο της οποίας, η Κυρία Νόνη Μπάρλου, σύζυγος του αειμνήστου παράγοντα, θα παραλάβει από την ΑΕΚ ΒC τιμητικό διάκοσμο.