Ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί στις δυο μοναδικές του φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, πήρε κεφάλι από νωρίς (2-0 με Ούμπιδες, Ουγκράι) και εν συνεχεία άντεξε στην ασφυκτική πίεση της ανώτερης ΑΕΛ και έτσι απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Θεσσαλικής ομάδας! (1-2) Ο Φατιόν μείωσε με πέναλτι για τους γηπεδούχους…

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια σε ότι αφορά το σκηνικό που παίχτηκε στο AEL FC Arena στο πρώτο 45λεπτο. Η ΑΕΛ είχε 11 τελικές και ο Ατρόμητος δύο αλλά η ομάδα του Περιστερίου φρόντισε και τις δύο προσπάθειες να τις κάνει γκολ στο 5ο λεπτό με τον Ούμπιδες και στο 20ό με τον Ουγκράϊ και τίποτα άλλο.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο, την κυκλοφορία της μπάλας με 60% κατοχή και τις φάσεις με κύριο εκφραστή τον Ουάρντα που ουσιαστικά ήταν ο κλασσικός επιθετικός του Μιχάλη Γρηγορίου στο 4-2-3-1 του Έλληνα τεχνικού και όχι ο Νούνιτς. Έπρεπε λοιπόν, να φτάσει το 43ο λεπτό για να μπορέσουν οι «βυσσινί» να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους, έστω και με πέναλτι και να μπει ξανά στον αγώνα.

Ενδεικτικό της μέτριας εμφάνισης του Ατρόμητου, ήταν ότι η πρώτη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, μετά το γκολ στο 20’ σημειώθηκε στο 52ο λεπτό και η δεύτερη στο 75’!

Η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο αλλά δεν πίεσε τόσο ασφυκτικά όσο στα πρώτα 45 λεπτά και δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.