Μειωμένες θα είναι οι τιμές των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες για το παιχνίδι μεταξύ του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού (18/12) μέχρι την Δευτέρα (16/12, 12:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Αγόρασε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σου για τον αγώνα “ΟΦΗ – Παναθηναϊκός” (Τετάρτη 18/12, 17:15) και εξασφάλισε ειδικές, προνομιακές τιμές, σε όλες τις θύρες!
Μπες στο www.ofifc.com (ενότητα TICKETS) και εξασφάλισε τη θέση σου στις εξέδρες του “Θ. Βαρδινογιάννης” για να στηρίξεις τον ΟΦΗ σε έναν ακόμα εντός έδρας αγώνα! * Οι μειωμένες τιμές θα ισχύουν ως τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12), τόσο για ηλεκτρονική αγορά, όσο και για αγορά από τα φυσικά σημεία πώλησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αγόρασε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σου για τον αγώνα “ΟΦΗ – Παναθηναϊκός” (Τετάρτη 18/12, 17:15) και εξασφάλισε ειδικές, προνομιακές τιμές, σε όλες τις θύρες! Μπες στο www.ofifc.com (ενότητα TICKETS) και εξασφάλισε τη θέση σου στις εξέδρες του “Θ. Βαρδινογιάννης” για να στηρίξεις τον ΟΦΗ σε έναν ακόμα εντός έδρας αγώνα! * Οι μειωμένες τιμές θα ισχύουν ως τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12), τόσο για ηλεκτρονική αγορά, όσο και για αγορά από τα φυσικά σημεία πώλησης. #ofipao #oficretefc #oficrete #ofifc #superleaguegreece #superleague #football #greece #football

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις