Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από το Περιστέρι, εκτός έδρας, με τον Ρικ Πιτίνο να μην έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Παππά, με τον Έλληνα γκαρντ να ταλαιπωρείται από ίωση.

Με μια αλλαγή θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι, στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» ο Παναθηναϊκός. Ο Ρικ Πιτίνο δεν υπολογίζει στην παρουσία του Νίκου Παππά για την αναμέτρηση με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από πυρετό και έτσι έμεινε εκτός δράσης για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη να παίρνει τη θέση του στην «πράσινη» 12άδα.

Από την άλλη πλευρά, το Περιστέρι δεν έχει στη σύνθεσή του τους Γάιο Σκορδίλη και Χρήστο Σαλούστρο, με τους Βησσαρίου και Καράμπελα να καλύπτουν τα κενά.

Οι 12άδες των δύο ομάδων:

Περιστέρι (Παπανικολόπουλος): Σμιθ, Μπλέικ, Ξανθόπουλος, Βησσαρίου, Αγραβάνης, Μορέιρα, Καράμπελας, Γόντικας, Βασιλόπουλος, Χάτσερ, Γκρέι, Κίνγκσλεϊ.

Παναθηναϊκός (Πιτίνο): Τόμας, Ράις, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Βουγιούκας, Παπαδάκης, Τζόνσον, Φριντέτ, Καλάθης, Ουάιλι, Μήτογλου, Μπέντιλ.