Συνέχεια στο σερί τους έδωσαν τα Τρίκαλα, τα οποία χωρίς να δυσκολευτούν επικράτησαν με 3-0 του Ιάλυσου Ρόδου σε αγώνα για την 12η αγωνιστική της Football League.

Την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του πανηγύρισαν τα Τρίκαλα…Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι και στο 15΄ άνοιξε το σκορ με σουτ του Λώττα. Έπειτα από το γρήγορο αυτό γκολ οι Θεσσαλοί πατούσαν καλύτερα στο ματς και στο 20΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, αυτή τη φορά με πλασέ του Άλεξιτς.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο ΑΟΤ κυριάρχησε πλήρως στο παιχνίδι και στο 35΄ θα μπορούσε να είχε φτάσει στο 3-0, η εκτέλεση φάουλ όμως του Ριζογιάννη δεν είχε την κατάληξε που αυτός ήθελε.

Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό του πρώτου μέρους. Στο β΄ ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ οι Θεσσαλοί καθάρισαν για τα καλά την υπόθεση νίκη, με τον Λώττα με το δεύτερο του προσωπικό γκολ να κάνει το 3-0.

Από το σημείο εκείνο και μετά τα Τρίκαλα είχαν μεν την κατοχή της μπάλας, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.Μοναδική καλή στιγμή για την ομάδα του Ιάλυσου ήταν αυτή του 69΄, όταν ο Μακρυδημήτρης από καλή θέση, δεν κατάφερε να νικήσει όμως τον Γιακουμή. Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με συνέπεια το 3-0 να παραμείνει ως έχει…