Ο Καραϊσκάκης με μια σπουδαία νίκη-ανατροπή, επικράτησε με 4-2 του Πλατανιά με δυο γκολ στις καθυστερήσεις (91′ και 92′), σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Super League 2 και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Παιχνίδι πλούσιο σε γκολ και σπασπένς έγινε στην Άρτα ανάμεσα στον Καραϊσκάκη και τον Πλατανιά…Η ομάδα του Γιάννη Τάτση ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και στο 11΄με τον Μπιανκόνι έφτασε κοντά στο 0-1, χωρίς όμως να το πετύχει. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι Κρητικοί, το πέτυχαν στο 17΄με τη κεφαλιά του Λουκίνα να καταλήγει στα δίχτυα του Μέλκα…

Από το σημείο εκείνο και μετά οι Ηπειρώτες πίεσαν για την ισοφάριση, ωστόσο στο 19΄ ο Γκοτ παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Κούστα τον νίκησε και κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα των Χαανίων έφτασε κοντά στο 0-2, ο Μέλκας όμως κατάφερε να διατηρήσει το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο 58΄ο Καραϊσκάκης ισοφάρισε με τον Κούστα, ωστόσο στο 62΄ ο Καραϊσκάκης επανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ με τον Λουκίνα και πάλι. Στο 79΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν εκ νέου με τον Τσούτση. Κανένας όμως δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε στα τελευταία λεπτά, καθώς οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στο τρίποντο. Στο 91΄ ο Χατζηστραβός έκανε το 3-2, ενώ στο 92΄ ο Αλμπάνης το 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ του ματς.