Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Ίντερ, αφού μετά το μεσοβδόμαδο στραπάτσο από την Μπαρτσελόνα, ήρθε και το παιχνίδι με την Φιορεντίνα στο οποία κρατούσε την νίκη μέχρι το 92′, όταν και ισοφαρίστηκε από το γκολ του Βλάχοβιτς.

Σε ένα γεμάτο ματς, παρά το χαμηλό σκορ, η Ιντερ προηγήθηκε νωρίς και αφού διαχειρίστηκε το προβάδισμα, το κράτησε μέχρι το τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Οι Nerazzurri άνοιξαν μόλις στο 8′ το σκορ με τον Μπόρχα Βαλέρο, με τον βετεράνο μέσο να κάνει πλάκα στον Μιλένκοβιτς, να ξεγελά στο τελείωμα τον keeper, Ντραγκόβσκι (0-1) και να μην πανηγυρίζει καθώς αποτελεί πρώην παίκτη των Viola.

Οι γηπεδούχοι κάθε άλλο παρά απογοητεύτηκαν, πάλεψαν το ματς, έκλεισαν την Ιντερ στο δικό της μισό κατά διαστήματα, όμως οι καλές τελικές τους σταματούσαν στον εκπληκτικό, Χαντάνοβιτς. Ο Σλοβένος πραγματοποίησε διαστημική επέμβαση στο παραθυράκι για να απαντήσει στη συνέχεια ο Ντραγκόβσκι κάνοντας και εκείνος μια πραγματικά σπάνια επέμβαση με το ένα χέρι. Η Φιορεντίνα στο δεύτερο μέρος είχε τη διάθεση, όμως φαινόταν πως δεν μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Ιντερ. Μέχρι το 92′. Σε εκείνο το σημείο ο Βλάχοβιτς έφυγε στην κόντρα, ο Σκρίνιαρ απλά δεν μπορούσε να τον φτάσει και ο 19χρονος με τρομερό αριστερό τίναξε τα δίχτυα του Χαντάνοβιτς γράφοντας ένα οδυνηρό φινάλε για τους Nerazzurri.