Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ εξήγησε γιατί επέλεξε την Αρμάνι, γιατί δεν επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης και γιατί είπε «όχι» στην πρόταση (;) της Βαλένθια.

Η Αρμάνι την Τρίτη αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε στην Marca για το αν το καλοκαίρι τέθηκε ζήτημα επιστροφής του στην «βασίλισσα».

«Πάντα θα έχω στην καρδιά μου την Ρεάλ, είτε είμαι στην ομάδα είτε όχι. Τη θεωρώ σπίτι μου, έχω μάλιστα και σπίτι στην Μαδρίτη, εκεί γεννήθηκαν οι κόρες μου. Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω το καλοκαίρι», τόνισε και πρόσθεσε: «Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ένιωσα πως χρειαζόμουν μια αλλαγή και να πάω σε ένα μεγάλο κλαμπ. Είχα πολλές καλές προτάσεις, όπως αυτή της Αρμάνι και του κόουτς Μεσίνα. Ήθελα να ζήσω μια ακόμη εμπειρία στο εξωτερικό με την οικογένειά μου».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προπονητή της Βαλένθια, Ζάουμε Πονσαρνάου, που τον κατηγόρησε για «εμπαιγμό» καθώς του είχε δώσει την αίσθηση πως θα υπέγραψε στην κάτοχο του Eurocup, είπε: «Με εξέπληξαν οι δηλώσεις του κ. Πονσαρνάου. Πάντα τον εκτιμούσα. Όμως εξήγησα τους λόγους που πήγα στην Αρμάνι και πάντα ευχαριστώ όσους ενδιαφέρονται για μένα».