Ο Ατρόμητος σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του την φετινή σεζόν, δεν άξιζε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην μαχητική Λαμία, όμως η κεφαλιά του Βέλλιου διαμόρφωσε το 1-1 και μοίρασε τους βαθμούς.

Οι Περιστεριώτες είχαν την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, όμως δεν μπορούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Οι πρώτες καλές στιγμές ήρθαν από τα σουτ των Σκόνδρα και Μανούσο, που δεν βρήκαν στόχο. Οι λάθος επιλογές από τους παίκτες των δύο ομάδων δεν επέτρεπαν να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο και να φτάσει η μπάλα με αξιώσεις προς τους επιθετικούς. Κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι είχαν οι μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου με το θέαμα να πηγαίνει περίπατο. Μία από τις αξιοπρόσεκτες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος άνηκε στους φιλοξενούμενους, με τον Αντέτζο να τσιμπάει την μπάλα από τον Ρισβάνη, χωρίς όμως να αιφνιδιάζεται ο Μέγερι.

Το δεύτερο μέρος άρχισε να αποκτά νόημα, όταν η Λαμία πίεσε τις αδυναμίες του Ατρόμητου, που έδειχνε να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Οι Τουράμ και Καραμάνος προσπαθούσαν να κόψουν τις πρώτες μπαλιές και έβαζαν δύσκολα στους αμυντικούς των γηπεδούχων. Η ομάδα του Περιστερίου απείλησε μετά από πάρα πολύ ώρα, ο Μανούσος έκανε τη σέντρα, ο Βέλλιος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα ωστόσο πέρασε παράλληλα από την εστία του Καχριμάν. Ο Τουράμ έστειλε δύο προειδοποιητικές βολές προς την εστία του Μέγιερι, χωρίς όμως να βρει στόχο. Στην φάση του 72ου λεπτού δεν συνέβη το ίδιο, καθώς ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα μετά από μακρινή μπαλιά και αφού απέφυγε τον Ρισβάνη πλάσαρε σωστά για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, όμως οι αντίπαλοί τους είχαν κλείσει ιδανικά τους χώρους και είχαν οχυρωθεί μπροστά από την εστία τους. Η Λαμία έδειχνε να έχει τον έλεγχο, όμως η ομάδα του Παντελίδη βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε το φάουλ και ο Βέλλιος μετά από εντυπωσιακό άλμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με το κεφάλι, για το 1-1. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους αντιπάλους τους στα καρέ τους, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν και το σκορ έμεινε ανεπηρέαστο μέχρι το τέλος.