Για το ενδεχόμενο να πορευτεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, χωρίς τον MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της «Γαλανόλευκης», Ρικ Πιτίνο.

Το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται… καυτό. Η Εθνική ομάδα έχει την πρόκληση του Προολυμπιακού Τουρνουά και ο Ρικ Πιτίνο μιλώντας στην ιστοσελίδα sport.walla.co.il αναφέρθηκε στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν είναι σίγουρο πως θα βρεθεί στον Καναδά.

Ερωτηθείς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τόνισε: «Ελπίζω να έχω μαζί μου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά και χωρίς αυτόν θα έχουμε δύσκολο έργο να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Παράλληλα, σε ερώτηση σχετικά με την πρόκληση να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες τόνισε: «Προπονώ για πολλά χρόνια στο ΝΒΑ και το NCAA και το να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μια πρόκληση που θέλω να αρπάξω. Θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να φτιάξουμε ένα ρόστερ με τους καλύτερους παίκτες».