Ο Ιντέγε Μπράουν μίλησε για την εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας του, ενώ ευχαρίστησε τον διαιτητή για την κόκκινη απέναντι στην ΑΕΚ, που του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει πιο φρέσκος.

Αναλυτικά:

Για τα δύο γκολ που πέτυχε σήμερα: «Νιώθω καλά, είμαι πολύ χαρούμενος, δούλευα πολύ όλο αυτό το διάστημα για να έρθουν και τα γκολ. Έκανα παράλληλα χαρούμενο και τον προπονητή αλλά και την ομάδα».

Για την κόκκινη που αντίκρισε: «Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ευχαριστώ τον διαιτητή στο ΟΑΚΑ που έδωσε την κόκκινη. Φρεσκαρίστηκα, ξεκουράστηκα και επανήλθα δυνατός και με μεγαλύτερο κίνητρο».

Για την δήλωση «το αφεντικό επέστρεψε»: «Αντιπαρέρχομαι το αρχικό μου σχόλιο, το σημαντικότερο όλων είναι η σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα. Κάποιες φορές κερδίζουμε, κάποιες όχι αλλά το σημαντικό είναι να δουλεύουμε και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι».

Για την εμφάνιση σήμερα: «Πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μακάρι να παίζουμε τόσο αποτελεσματικά σε όλα τα παιχνίδια και να έρχονται οι νίκες».

Για τον πανηγυρισμό του: «Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, είμαι μαχητής. Ο κόσμος φυσικά μπορεί να έχει την άποψή του για εμένα, κάποιοι έχουν θετικές, κάποιοι αρνητικές. Με την κίνηση που έκανα ήθελα να δείξω πόσο πιστεύω στον εαυτό μου και στην δουλειά μου. Πάντα δουλεύω και αφιερώνομαι για την ομάδα».

Για το ματς με Παναθηναϊκό: «Μεγάλο παιχνίδι, θα πάμε με το ίδιο πνεύμα, την ίδια μαχητικότητα. Θα γίνει το θέλημα το Θεού, μακάρι να είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς».