Ο Ντράγκαν Σάκοτα υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες, αλλά μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τους «ερυθρολεύκους» (20/12, 20:00) και ο προπονητής τους είπε σχετικά: «Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι φτιαγμένη για πολλά πράγματα, παίζει μόνο στην Euroleague και αρκεί να δείτε το ρόστερ. Προφανώς δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες, αλλά βλέπει κανείς εύκολα την προοπτική. Έχουμε δύο παιχνίδια μέσα σε δύο μέρες και ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εμφανιστείς. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλύτερα, πιο έξυπνα και να κοιτάξουμε μπροστά ως ομάδα».

Ο Όγκνιεν Ντόμπριτς πρόσθεσε: «Περιμένουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν υπήρχε χρόνος για πολλή ανάλυση, μετά το ματς στην Μόσχα. Ο Ολυμπιακός είναι γνωστή ομάδα, έχει πρωταγωνιστές τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου κι έχει τον Σέρβο διεθνή Νίκολα Μιλουτίνοφ, που είναι από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη. Φέτος, παίζει καλά και ο Μπράντον Πολ. Πιστεύω ότι με καλή άμυνα και στήριξη από τους φιλάθλους, θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην έκτη νίκη».