Η Άιντραχτ φαίνεται πως έχει εξαφανίσει τον ανταγωνισμό και οδεύει άνετα στην κατάκτηση του τίτλου της… πιο αλλοπρόσαλλης ομάδας της κατηγορίας, με τους Αετούς να χαρίζουν τρεις βαθμούς και στην ουραγό Πάντερμπορν (2-1) και κάπως έτσι να φτάνουν τα επτά σερί ματς χωρίς νίκη.

Το ρολόι στην Φρανκφούρτη έχει μείνει καρφωμένο στις 2 Νοεμβρίου. Η μεθυστική συντριβή επί της Μπάγερν Μονάχου με 5-1 έχει αφήσει άπαντες να ονειροβατούν στις τάξεις των Αετών, την ώρα που η μία αποτυχία διαδέχεται την άλλη.

Για έβδομο διαδοχικό ματς, η Άιντραχτ άφησε βαθμούς, αυτή τη φορά όλο το τρίποντο στην έδρα της τελευταίας Πάντερμπορν και ξαφνικά βρίσκει τον εαυτό της να ανησυχεί, ακόμα και για τις επικίνδυνες θέσεις.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ιδανικό πρώτο ημίχρονο, αιφνιδίασαν με τον Σαμπίρι στο 9′ και έκαναν το 2-0 με τον Σόνλαου στο 41′. Η αντίδραση από την Άιντραχτ ήρθε με τον Μπας Ντοστ στο 72′, είχε το χρόνο και για κάτι καλύτερο, αλλά δεν το βρήκε ποτέ κι έτσι η ομάδα του Χούτερ βρίσκεται στο -3 από την θέση των μπαράζ παραμονής, με 18 βαθμούς. Έξι λιγότερους έχει η Πάντερμπορν που παραμένει ουραγός.