Ο Ρικ Πιτίνο και η Adidas ήρθαν σε οριστική συμφωνία και πλέον πέφτουν τίτλοι τέλους στην μεγάλη κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με το «ESPN», ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία αθλητικών ειδών, ύστερα από τη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε πριν από 16 μήνες με αφορμή την γνωστή υπόθεση δωροδοκίας το 2017 που είχε προκύψει ύστερα από έρευνα του FBI.

Πιο συγκεκριμένα και λίγα χρόνια πίσω η οικογένεια του Μπράιαν Μπάουεν φέρεται να είχε λάβει 100.000  δολάρια από την Adidas για να υπογράψει στο Λούιβιλ τον Ιούνιο του 2017, με τις κατηγορίες να βαραίνουν και τον Ρικ Πιτίνο.

Οι δύο πλευρές τελικά έφτασαν σε συμφωνία ενώ προχώρησαν και σε κοινή δήλωση: «Η Adidas και ο coach Πιτίνο προχώρησαν σε απόρρητη συμφωνία με την οποία έλυσαν τις όποιες διαφορές. Ο coach Πιτίνο έχει δείξει το πάθος του για το παιχνίδι και την αφοσίωσή του στην τελειότητα, εντός και εκτός παρκέ. Ευχόμαστε στον coach Πιτίνο ό,τι καλύτερο στον νέο του ρόλο στον Παναθηναϊκό και στην εθνική Ελλάδας».