Στις δυσκολίες που κρύβει πάντα μια αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, στάθηκε ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, ενώ, τόνισε πως… αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Μαδριλένων στη συνέντευξη Τύπου μετά το διπλό απέναντι στον Παναθηναϊκό: 

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε εξαιρετική δουλειά, σταθερά σε όλο το παιχνίδι. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Κάναμε καλή δουλειά και στην άμυνα. Αυτό ήταν το κλειδί, η άμυνα. Λύσαμε το πρόβλημα που μας παρουσιάστηκε με τα επιθετικά τους ριμπάουντ. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο δεκάλεπτο. Στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο μας προβλήματισε το τρανζίσιον του Παναθηναϊκού, αλλά βρήκαμε και εκεί λύσεις. Είμαι χαρούμενος με την νίκη, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις στο ΟΑΚΑ. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τη φόρμα της Ρεάλ Μαδρίτης και για το αν είναι πρόωρο να χαρακτηριστεί φαβορί για την Euroleague: «Δεν ξέρω αν είναι πρόωρο. Πάντα η κουβέντα που αφορά τη Ρεάλ έχει να κάνει με τον τίτλο του φαβορί. Το δεχόμαστε. Η Euroleague είναι περίπλοκη και δύσκολη, το ξέρουμε αυτό. Αρχίσαμε τη σεζόν με τρεις ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, είναι μια εξαιρετική διοργάνωση. Ξέρουμε πως κάθε ματς είναι πολύ δύσκολο».