Τον απολογισμό του 2019 έκαναν στον ΠΑΟΚ στον τομέα των… social media, παρουσιάζοντας τα 10 δημοφιλέστερα ποστ βάσει της απήχησης του κόσμου, με την πρώτη θέση να καταλαμβάνει η ανακοίνωση για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Από το 2015 που πέρασε στη νέα εποχή, το paokfc.gr έχει γίνει η καθημερινή συνήθεια των φίλων του Δικεφάλου για την ενημέρωσή τους γύρω από τα τεκταινόμενα της αγαπημένης τους ομάδας.

Σε μία εποχή που τα Social Media συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, το paokfc.gr συνεχίζει να αποτελεί την… ναυαρχίδα των New Media του Δικεφάλου. Καθημερινή ειδησεογραφία, ψηφοφορίες, βίντεο, εικόνες, live αγώνων, special στήλες με ιδιαίτερη θεματολογία.

Το site του ΠΑΟΚ για μία ακόμα χρονιά ήταν δίπλα σας και σας παρουσίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και σε υψηλή πάντα αισθητική όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές του Δικεφάλου.Λίγο πριν το 2019 μας αφήσει ας δούμε ποια ήταν τα δημοφιλέστερα post της επίσημης ιστοσελίδας του Δικεφάλου.

Στη δεκάδα θα βρείτε ιατρικά δελτία, ανακοινώσεις, PAOK TV και φυσικά τις ανακοινώσεις των εισιτηρίων για κομβικά παιχνίδια, οι οποίες παραδοσιακά κερδίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου και το Top 10 τους ανήκει.

10) Ιατρικό δελτίο για τον Φερνάντο Βαρέλα

O Φερνάντο Βαρέλα αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. Το ιατρικό δελτίο του paokfc.gr ενημέρωσε για την κατάσταση του στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

9) Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το παιχνίδι είχε σημειωθεί στα ημερολόγια όλων, ως αυτό που θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό τη Super League 2018-19. Το F5 πήρε φωτιά τις μέρες που θα έβγαινε η ανακοίνωση και φυσικά το sold out έγινε σε λίγες ώρες.

8) PAOK TV – Η νέα εποχή είναι εδώ…

Στη συνέχεια της λίστας θα βρείτε την πρώτη ανακοίνωση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μετά τους πρώτους τρεις αγώνες ήρθε και η ανακοίνωση για την οριστικοποίηση της απόφασης του Δικεφάλου να συνεχίσει να προβάλει μόνος του τους αγώνες του.

7) Καθ’ οδόν για τη Νέα Τούμπα (έρευνα)

Ένα από τα μεγάλα όνειρα όλης της οικογένειας του Δικεφάλου. Οι διεργασίες για τη Νέα Τούμπα έχουν ξεκινήσει και οι φίλοι της ομάδας όταν κλήθηκαν να βοηθήσουν το έκαναν και με το παραπάνω.

6) Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-AFC Ajax

H κλήρωση έφερε για άλλη μία φορά στο δρόμο του Δικεφάλου τον Αίαντα. Το παιχνίδι, που ήταν και η επίσημη αγωνιστική πρεμιέρα της ομάδας στη νέα σεζόν, έφερε… παροξυσμό στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ, που εξαφάνισαν τα εισιτήρια μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

5) Ιατρικό δελτίο για τον Βιεϊρίνια

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της σεζόν. Ο αρχηγός αποχώρησε δακρυσμένος από το AEL FC Arena και όλοι περίμεναν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία δυστυχώς έδειξαν ότι ο αρχηγός θα μείνει εκτός για πολύ καιρό.

4) Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο φετινό πρωτάθλημα είχε και τρίτο ημίχρονο.

3) Δήλωση Ράζβαν Λουτσέσκου

Ήταν μία ξαφνική απόφαση, που προκάλεσε σοκ στο κοινό του Δικεφάλου. Όλοι περίμεναν να ακούσουν μία εξήγηση και την πήραν από τον ίδιο τον Ράζβαν Λουτσέσκου μέσω paokfc.gr.

2) Πρεμιέρα πρωταθλήματος στο PAOK TV

To 2019 o ΠΑΟΚ άλλαξε την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και στον τομέα της μετάδοσης ενός αγώνα. Το PAOK TV ήρθε για να φέρει την ομάδα στη νέα εποχή, η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το κανάλι του Δικεφάλου έχει μπει πλέον στα σπίτια όλης της Ελλάδας.

1) Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Λεβαδεακός

Ήταν μία στιγμή που ο λαός του ΠΑΟΚ περίμενε για 34 ολόκληρα χρόνια. Λογικό ήταν λοιπόν όλοι να θέλουν να βρίσκονται στο γήπεδο της Τούμπας. Η ανακοίνωση γαι τη διάθεση εισιτηρίων της φιέστας κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν το δημοφιλέστερο post του paokfc.gr για το 2019.