Ναι μεν, αλλά, χθες. Γιατί ήταν μία από εκείνες τις παράξενες ημέρες που περνά η μεγάλη απόδοση (2.35 στην Τουρκία) αλλά δεν ακουμπάει η μικρή (1.70 στο Βέλγιο)! Ας είναι, καλό και το 1/2, ας δούμε σήμερα τι καλά έχει…

Ακούραστοι οι Άγγλοι, συνεχίζεται αδιάκοπα η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ, με την 20η αγωνιστική να περνά σήμερα στο προσκήνιο. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγεται στο Λονδίνο, όπου η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί τη Λέστερ. Αμφότερες έχουν μεγάλη ανάγκη για νίκη, με τη μεν να προέρχεται από 2-0-3 και να βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και τη δε να μετρά 3 συνεχόμενες γκέλες αλλά να παραμένει, ακόμη κι έτσι, 2η. Μεγάλο το κίνητρο στις δύο πλευρές, πιθανό το αμφίσκορο στο 1.60.

Ωραίο ματς έχουμε και στο Γουότφορντ, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Άστον Βίλα στο ντέρμπι σωτηρίας της αγωνιστικής. Στη 19η θέση οι «χόρνετς», στη 18η οι νεοφώτιστοι, με τη διαφορά τους να είναι 5 βαθμοί. Νικούν ή χάνονται οι γηπεδούχοι και η αλήθεια είναι ότι εντός έδρας, μπορούν να καταβάλλουν την αντίσταση της Βίλα. Θα ρισκάρουμε με τον άσο στο 1.95.

ΜΟΝΟ

19:30 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΕΣΤΕΡ   G/G   1.60

ΜΟΝΟ

17:00 ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ   1   1.95