Ο Αντρέι Βατούτιν παραχώρησε συνέντευξη και σχολίασε μεταξύ άλλων το πώς έχουν προσαρμοστεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας οι Κώστας Κουφός και Μάικ Τζέιμς.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε το «μπαμ» το καλοκαίρι κι έφερε για πρώτη φορά στην Ευρώπη τον Κώστα Κουφό, έπειτα από πολυετή θητεία στα παρκέ του ΝΒΑ. Γεγονός είναι πως ο διεθνής σέντερ, που ταλαιπωρήθηκε κι από τραυματισμό, δεν έχει βγάλει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, αλλά έχει τη στήριξη του Αντρέι Βατούτιν.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ δήλωσε χαρακτηριστικά στο «iz.ru»: «Πάντα θέλω να είμαι αισιόδοξος. Ο Κουφός θα είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει το παιχνίδι μας ακόμη περισσότερο στο δεύτερο μισό της σεζόν. Δεν έχουμε παράπονα από την πορσπάθειά του, απλώς δεν ξέρει καλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν έχει βρει χρόνο να το μάθει μέσω των προπονήσεων. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε τρομερά νούμερα από τον Κουφό, γιατί δεν είναι τέτοιου είδους παίκτες. Κυρίως βοηθά με τα ριμπάουντ, που δίνουν έξτρα κατοχές στην ομάδα μας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Μάικ Τζέιμς: «Ο Μάικ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και σε έναν οργανισμό, όπως ο δικός μας, βρήκε γρήγορα τον εαυτό του και προσπαθεί με επιτυχία να είναι ο ηγέτης μας».