Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε πώς πλέον αναμένεται η οριστική απάντηση των διαιτητών μετά τη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ.

Κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου έλαβε χώρα η συνάντηση της επιτροπής της Λίγκας με την ΚΕΔ παρουσία των Βαγγέλη Γραμμένου και Μέλο Περέιρα, ο Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε πως αυτό που απομένει πλέον είναι η απάντηση των διαιτητών σε αυτά που τους προτάθηκαν προκειμένου να οριστικοποιηθεί αν θα υπάρξει αγωνιστική αυτό το σαββατοκύριακο.

«Ήταν μία μακρά συνάντηση υπήρξε και το κομμάτι της συνάντησης που ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των διαιτητών. Περιμένουμε τους διαιτητές να αποφασίσουν και να απαντήσουν σε αυτά που τους έχουμε προτείνει. Πρέπει να σεβαστούμε την επικοινωνία των διαιτητών και να αναμένουμε την απάντησή τους. Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αφού εκκρεμεί τι οι ίδιοι εσωτερικά θα αποφασίσουν. Για οτιδήποτε προκύψει θα υπάρξει επίσημη τοποθέτησης της Λίγκας», ανέφερε ο Λυσάνδρου.

Οι διαιτητές που έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση ήταν οι Τζήλος, Παπαπέτρου και Ζαχαριάδης, οι οποίοι και θα επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους για να αποφασίσουν αν τελικά θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής που έρχεται.