Τον Κολομβιανό άσσο φαίνεται να θέλει να φέρει στο Μερσεϊσάιντ ο Κάρλο Αντσελότι ως την πρώτη μεταγραφή του. Με ποιες ομάδες «παλεύει» για την υπογραφή του…

Μετά το Μουντιάλ του 2014 ήταν το μήλον της έριδος για όλα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης…

Ο Χάμες Ροντρίγκες μετακόμισε από την Μονακό στην Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 75.000.000€ προ πενταετίας, ωστόσο στην Βασίλισσα δεν «έπιασε» ποτέ τον πήχη που όλοι πίστευαν ότι μπορούσε να πιάσει…

Πλέον ο 28χρονος άσσος, έπειτα από δύο χρόνια που πέρασε στην Βαυαρία ως δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου, επέστρεψε στην Μαδρίτη, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021, ωστόσο φαίνεται πως είναι ο «διακαής πόθος» του Κάρλο Αντσελότι για την ενίσχυση της Έβερτον.

Ο Ιταλός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας «El Desmarque», αφού δεν κατάφερε να φέρει στο Λίβερπουλ τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλει να προσθέσει ποιότητα στο κέντρο της ομάδας του και ο Κολομβιανός αποτελέι την ιδανική λύση.

Φέτος, με την φανέλα της Ρεάλ έχει αγωνιστεί 7 φορές και έχει σκοράρει μια φορά ενώ, έχει «σερβίρει» μια ασίστ.

Τον πρώην παίκτη των Πόρτο και Μονακό διεκδικούν επίσης οι Ρόμα, Μίλαν, Άρσεναλ και Μαρσέιγ, ωστόσο το όνομα του πολυνίκη τεχνικού στον πάγκο της Έβερτον δίνει ισχυρό πλεονέκτημα στους «μπλε».

Η τωρινή αξία του Ροντρίγκες είναι στα 40.000.000€ και, σύμφωνα με τον ίδιο ρεπορτάζ, με ένα ποσό κοντά στα 45.000.000€ η Ρεάλ θα έλεγε το «ναι» στα «ζαχαρωτά».