Γερό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί πρόκειται να κάνουν Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ τον Ιανουάριο, με τον τουρκικό Τύπο να τονίζει ότι ο Νορβηγός έχει απορρίψει την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού!

Δεν είναι λίγες οι φορές κατά τους τελευταίους μήνες που ο Ομάρ Ελαμπντελουί έχει αναφερθεί στο μέλλον του και την πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό. Κάθε φορά που ρωτήθηκε σχετικά, ο Νορβηγός μπακ έχει τονίσει ότι ναι μεν τον πρώτο λόγο θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο ουδέποτε τόνισε ότι το μέλλον του είναι… σφραγισμένο στο Λιμάνι, αφήνοντας ανοιχτό κάθε σενάριο. Ένα από αυτά φαίνεται πως τώρα έρχεται να βάλει φωτιά στην υπόθεση, με τον τουρκικό Τύπο να τονίζει τις τελευταίες ώρες ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ήδη απορρίψει την πρώτη πρόταση ανανέωσης των Πειραιωτών!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Sporx», Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ αναμένεται να κάνουν άμεσα κίνηση για την απόκτηση του διεθνούς φουλ-μπακ αφού οι πιθανότητές τους έχουν ανέβει κατακόρυφα μετά την αρνητική απάντηση του Νορβηγού στην πρόταση του Ολυμπιακού. Βεβαίως, το αν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο, προς ώρας δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά και δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα από τα γνωστά… τερτίπια των τουρκικών ΜΜΕ, που συνηθίζουν να «φουσκώνουν» τις μεταγραφικές υποθέσεις, ειδικά αυτές που αφορούν τις μεγάλες ομάδες της χώρας.

Από εκεί και πέρα, τα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα από Λιμάνι μεριά είναι πως οι επαφές του Ολυμπιακού και του παίκτη συνεχίζονται, με κοινή διάθεση για να συνεχίσουν μαζί.