Νίκη για πολλούς λόγους και με οδηγό το ματς του πρώτου γύρου αναζητά ο Άρης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το πλάνο του Ένινγκ.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται (19:30, Novasports1) τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» με στόχο μια μεγάλη νίκη, που τη θέλουν για διάφορους λόγους και η οποία αν σημειωθεί θα τους δώσει σημαντική ώθηση για τη συνέχεια.

Ο Μίκαελ Ένινγκ, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Φιορίν Ντουρμισάι που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2. Με… συνταγή Τούμπας, όπου ο Άρης έκανε καλή εμφάνιση και έφυγε με το 2-2, έχοντας προηγηθεί δις. Δηλαδή, ο Γερμανός τεχνικός σκοπεύει να ακολουθήσει το πλάνο που είχε η ομάδα του στον πρώτο γύρο (δίχως τον ίδιο στον πάγκο), μπλοκάροντας τα ατού του αντιπάλου, με σκοπό να κρατήσει το «μηδέν».

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδίκησαν τόσο ο Μαντσίνι, όσο και ο Ντιγκινί, αλλά μάλλον δεν θα ξεκινήσουν. Το πιθανότερο σενάριο είναι πέραν του σίγουρου, Κουέστα, να υπάρχει τετράδα με -αριστερά προς τοα δεξιά- Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήση, Ροζ στην άμυνα, Ματίγια και Σάσα στον άξονα. Ο φορμαρισμένος, Φετφατζίδης θα είναι δεξιά, ο Γκάμα αριστερά και ο Ιντέγε θα πλαισιωθεί από τον Λάρσον.