Η Μπούργος έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα κατά την διάρκεια όλης της αναμέτρησης, όμως η ομάδα του Πέσιτς κατάφερε να αποδράσει με την πολύτιμη νίκη (82-80), χάρη στις δυο εύστοχες βολές του Νίκολα Μίροτιτς.

Απέναντι στην Μπούργος παρατάχθηκε με τρεις σημαντικές απουσίες. Η Μπαρτσελόνα δεν είχε στη σύνθεσή της τους Άλεξ Αμπρίνες, Μπράντον Ντέιβις και Κόρι Χίγκινς. Η Μπούργος το εκμεταλλεύτηκε αυτό και πάλεψε μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα για τη νίκη.

Οι Καταλανοί όμως ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στη νίκη και τα κατάφεραν. Με το σκορ στο 80-80 ο Νίκολα Μίροτιτς με εύστοχο ζευγάρι βολών έγραψε το 80-82. Το σκορ αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς τα τρίποντα των Ριβέρο και Μπενίτε δεν βρήκαν στόχο στην εξέλιξη του αγώνα.

Έτσι, οι Καταλανοί έφτασαν στη νίκη και ανέβηκαν στο 13-3, με το πέρας 16 αγωνιστικών.

Ο διεθνής φόργουορντ μέτρησε 28 πόντους και 4 ριμπάουντ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του, έχοντας στο πλευρό του τον Πιέρ Οριόλα (19π, 5ρ), ενώ 10 πόντους πρόσθεσε ο Κάιλ Κούριτς. Από την Μπούργος ξεχώρισε ο Βίτορ Μπενίτε, που μέτρησε 22 πόντους και 4 ριμπάουντ.