Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε… παρέλαση στο εκτός έδρας ματς με τη Χετάφε, Γουλβς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόλλησαν στο μηδέν, μια… καταστροφή η χθεσινή ημέρα. Άμεση η ανάγκη για επάνοδο στις επιτυχίες, με δύο επιλογές και σήμερα.

Η Σέριε Α επιστρέφει με μία μέρα… καθυστέρηση και η σημαντικότερη σημερινή αναμέτρηση είναι αυτή της Ρόμα με την Τορίνο. Οι «τζιαλορόσι» έχουν εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα με 13 βαθμούς στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος και θέλουν να μπουν με αντίστοιχο τρόπο στο νέο έτος, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο γκέλες. Τον πρώτο λόγο οι Ρωμαίοι, θα το παλέψει η «γκρανάτα», κλίνουμε προς το αμφίσκορο σε απόδοση 1.70.

Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα είναι ασφαλώς η επιστροφή της Σούπερ Λιγκ 1, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο πρώτο «ντέρμπι αιωνίων» της νέας δεκαετίας. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανώτεροι ποιοτικά αλλά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» είναι αήττητοι στο «Γ. Καραϊσκάκης» από το 2016 λέει πολλά. Φέτος, άλλωστε, η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει παρουσιάσει συγκινητικό πρόσωπο στα ντέρμπι και πήρε 5 βαθμούς κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το άδειο γήπεδο ενδέχεται να επηρεάσει τους Πειραιώτες, οι οποίοι πάντως έχουν ανάγκη μία μεγάλη νίκη κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο, η οποία στην προκειμένη περίπτωση θα τους ανεβάσει ξανά στην κορυφή. Αίσθηση προκαλεί το ότι τα τελευταία 5 ντέρμπι που ολοκληρώθηκαν στα 90’ συνδυάστηκαν από under 2,5. Εμπνέει το over 2,5 στο 1.90.

MONO

21:45 ΡΟΜΑ-ΤΟΡΙΝΟ   G/G   1.70

ΜΟΝΟ

19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   OVER 2,5  1.90