Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να δώσει τις απαιτούμενες ανάσες σε Ινσούα, Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Μακέντα, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Την ευκαιρία για μερικές ανάσες δίνει στους τέσσερις ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός αποτολής για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα τους Ινσούα, Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Μακέντα.

Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει ο Δημήτρης Κολοβός μετά το ματς με τον Ολυμπιακό που έμεινε εκτός. Οι πράσινοι θα πετάξουν το πρωί της Τρίτης για την Ήπειρο, εκεί όπου το απόγευμα της Τετάρτης θα δώσουν το πρώτο τους ματς κόντρα στον ΠΑΣ στα πλαίσια της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Θεοχάρης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης και Σερπέζης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκαναν αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κότσαρης, ενώ ο Βαγιαννίδης έκανε θεραπεία και ο Σέχου παρέμεινε κλινήρης με ίωση.