Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 3-1 της Βαλένθια στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, που γίνεται στην Σαουδική Αραβία και περιμένει στον τελικό Μπαρτσελόνα ή Ατλέτικο Μαδρίτης. Γκολάρες από Ίσκο και Μόντριτς!

Καταιγιστική ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης στη σημερινή αναμέτρηση με την Βαλένθια, σε αγώνα που έγινε για τα ημιτελικά του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδειξε την διάθεση της. Έτσι στο 15ο λεπτό με πανέξυπνη απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0 και έβαλε από νωρίς την ομάδα σε θέση – οδηγού. Στο 29΄ η Βαλένθια έφτασε μία ανάσα από το 1-1, αλλά ο Γκαμέιρο έχασε μία τεράστια ευκαιρία. Μόλις 10 λεπτά αργότερα ο Λούκα Μόντριτς έπιασε ένα σουτ , με την άμυνα της Βαλένθια να διώχνει , προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Το 2-0 δεν άργησε να γίνει για την Ρεάλ, αλλά αυτή τη φορά με σκόρερ τον Ίσκο με ωραία ενέργεια. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Βασίλλισα να προηγείται με 0-2. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία με την Ρεάλ να κάνει το 3-0 στο 65΄ με γκολάρα του Μόντριτς και η Βαλένθια να καταφέρνει να διαμορφώσει μόνο το τελικό 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παρέχο.

Με τη νίκη αυτή η Ρεάλ πέρασε στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας και πλέον περιμένει το νικητή του ζευγαριού Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης για να μάθει τον αντίπαλο της.